Onze hoofdactiviteiten


Supersnel draadloos internet  

Ontdek de voordelen van wifi-6 producten.

Wifi-6 gaat 3 keer sneller dan de wifi-5, heeft een grotere capaciteit en zorgt voor een betere wifi-dekking, zowel in uw woning als in uw tuin.

Heb je veel smart home apparaten in huis? Je slimme thermostaat, deurbel, ip-camera, sonos of smart lamp staan allemaal in verbinding met wifi. Wifi-6 zorgt ervoor dat je met meer apparaten tegelijk online bent, zonder dat je wifi instabiel wordt.

Kies zelf uw provider zoals telenet, starlink, proximus, orange, ... Casa grande zorgt voor een ultrasnel internet!


 

 

De kracht van muziek


We staan dagelijks in verbinding met muziek! Bij het opstaan, in de badkamer, bij het ontbijt, op het werk, tijdens een gezellig diner, op het buitenterras, aan het zwembad, in de poolhouse of bijgebouw.

Casa Grande geeft u professioneel advies bij de keuze van uw luidsprekers voor uw woning en tuin.  Bent u op zoek naar een nieuwe soundbar, subwoofer, inbouwluidspreker of losse boxen. Start u liever klein en bent u op zoek naar een audiosysteem dat u gemakkelijk kunt uitbreiden? Wenst u enkel het geluid van uw televisie verbeteren? Of droomt u ervan om uw de woonkamer écht om te bouwen tot een thuisbioscoop? 

In de showroom van Casa Grande kan u kleine, grote, lange, inbouw, opbouw, vrijstaande, mono, stereo, onzichtbare en buitenluidsprekers komen beluisteren.

Video 


We hebben tv's voor elke ruimte en budget, met een strak en stijlvol ontwerp en een superieure beeldkwaliteit.

U hebt keuze uit microled tv, premium oled tv, rollable oled tv, led tv, nanocell tv, qled tv. De beeldkwaliteit gaat van 2k, 4k tot 8k en de beeldgrootte van 32 inch tot 97 inch en zelfs 272 inch!

 

AI-camerabewaking 


Objecten, mensen, voertuigen,… worden onmiddellijk gedetecteerd bij het kruisen van een virtuele lijn of het binnendringen van een gebied. Het intelligent camerasysteem kan autonoom reageren en voorgeprogrammeerde acties ondernemen. Het is zelfs zo slim om je ook even op de hoogte te brengen. Als visuele detectie niet voldoende is, kunnen er ook warmtebeeld of thermische camera’s ingezet worden. AI herkend het verschil tussen auto, mens en dier waardoor er minder valse alarmen ontvangen worden. 

Casa Grande koppelt het camera- en alarmsysteem met de Crestron Home domotica zodat ook de lichten binnen en buiten automatisch aan gaan bij een alarm.


Toegangscontrole 

 
Maak kennis met het beste van nextgen-toegangscontrole, de enorme integratiemogelijkheden en ontdek hoe ip-apparaten 21e-eeuwse technologie in elk woonproject kan worden gebracht. Krijg toegang met een qr code, een badge, een cijfercode, met de bluetooth van uw gsm en zelfs uw bankkaart.

Elektrische sloten kunnen gekoppeld worden met crestron home domotica.

Videofoon 


Beantwoord en bewaak overal ter wereld uw deuren en ingangen van uw eigendom. Kies voor eenvoud met een éénknops-intercom met full HD-camera of ga voor een designuitvoering met een touchscreen-intercom, krasbestendig én antibacterieel! 
Crestron Home Domotica

Crestron Home is gestandaardiseerde domotica waardoor het sneller geprogrammeerd kan worden en dus goedkoper is dan domoticasystemen die op maat worden gemaakt.  Het domoticasysteem wordt bediend met schakelaars, touchscreens, afstandsbediening, voice control of via de Crestron Home-app met uw iPhone en iPad.

Download gratis de Crestron Home App via  

App Store

Google Play

en ontdek hoe we alle elementen van domotica samen brengen, waaronder beveiligingssystemen en camera’s, binnen- en buitenverlichting, audiovisuele apparatuur en home entertainment, jaloezieën of rolluiken, geavanceerde verwarming en airconditioningsystemen.  

 

 
 


Benieuwd naar meer? 

Maak hier uw afspraak.


U gaat bouwen of verbouwen en bent benieuwd welke de laatste nieuwe technologieën zijn?  

Kom en ontdek vrijblijvend de verschillende toestellen in onze showroom of boek een afspraak bij u thuis.

 
Maak uw afspraak ​


  

Lunch & Learn afspraak  

Tijdens een lekkere lunch leggen we kort onze visie en werkwijze uit voor bouwpromotoren, architecten, interieurarchitecten en elektriciens.

Maak uw afspraak ​

Blogs

Uw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat u niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

Referenties

Blijf up to date  

Wees de eerste die het laatste nieuws, producten en trends ontdekt.

Er moet een adres worden opgegeven om een kaart in te sluiten