Nieuws

Interessante artikelen en informatie.

Vraag een demonstratie aan en maak kennis met de Thermomix!

Vraag een demonstratie aan en maak kennis met de Thermomix!

Reserveer een demonstratie in onze nieuwe showroom op de Kortrijksesteenweg in Sint-Martens-Latem en maak kennis met dé keukenhulp Thermomix!

GEZOND

In de Thermomix kookt u gezonde gerechten heel eenvoudig met verse ingrediënten. In de Varoma blijven de vorm, de kleur, de voedingsstoffen en aroma’s van alle levensmiddelen behouden. U kunt figuurbewust bijkomende vetten achterwege laten. Omdat u met natuurlijke producten kookt, bent u er zeker van dat uw gerechten vrij zijn van ongewenste additieven.

CREATIEF

Met de Thermomix ontdekt u iedere dag nieuwe recepten om afwisselende en creatieve gerechten te maken. U kunt uw fantasie de vrije loop laten.

ECONOMISCH

Met de Thermomix spaart u flink wat geld uit. U kunt met verse voedingsgrondstoffen vele gerechten bereiden, waar u in de handel aanzienlijk meer zou moeten voor betalen bvb brood, confituur, smoothies, gebak en pizza zijn in een mum van tijd zelf gemaakt. Vooral met Varoma – gerechten spaart u heel wat energie uit, wat interessant is voor uw huishoudbudget en ook voor het milieu.

EENVOUDIG

Zonder enige moeite kunt u alledaagse maaltijden maar ook verfijnde gerechten maken. De Thermomix-kookboeken bieden u grenzeloze mogelijkheden aan recepten voor elk wat wils en voor elke gelegenheid.

SNEL

Blijft er weinig tijd over om te koken? Met de Thermomix bereidt u een complete maaltijd in slechts 30 minuten. Lastig routinewerk neemt hij graag van u over, zodat u meer tijd hebt voor de mooie en aangename dingen van het leven.

Januari-actie: Thermomix TM5 + 4 Betty Bossi magazines vol inspiratie voor 4 seizoenen + Cook-Key met 6 maand gratis abonnement voor 1199 euro incl. BTW.
Terug naar het overzicht