Nieuws

Interessante artikelen en informatie.

Something is cooking 
… and it smells great!

Something is cooking 
… and it smells great!

De Thermomix is uw ideale keukenhulp, die maar liefst 12 functies heeft! Transformeer uw manier van koken en neem deel aan de culinaire revolutie met de nieuwe Thermomix van Vorwerk.

Thermomix
Dit 'multitalent' kan wegen, mixen, mengen, verkleinen, malen, kneden, opkloppen, omroeren, emulgeren, stomen, koken en gecontroleerd verwarmen. Het helpt u bij het bereiden van lekkere en voedingsrijke gerechten zoals voor-, hoofd-, na- en bijgerechten, desserts, gebak, brood, sauzen, dranken, smoothies, soepen en salades.
De nieuwe Thermomix ® brengt de keuken in het digitale tijdperk met een mooi kleur touchscreen display. U kunt op het scherm instructies volgen met behulp van de slimme Recept Chip, die wordt versterkt door de Begeleide Cooking functie. Deze innovatie zorgt voor gegarandeerd succes en neemt je stap voor stap door de recepten op het scherm.

GEZOND
In de Thermomix kookt u gezonde gerechten heel eenvoudig met verse ingrediënten. In de Varoma blijven de vorm, de kleur, de voedingsstoffen en aroma’s van alle levensmiddelen behouden. U kunt figuurbewust bijkomende vetten achterwege laten. Omdat u met natuurlijke producten kookt, bent u er zeker van dat uw gerechten vrij zijn van ongewenste additieven.

CREATIEF
Met de Thermomix ontdekt u iedere dag nieuwe recepten om afwisselende en creatieve gerechten te maken.
U kunt uw fantasie de vrije loop laten.

ECONOMISCH
Met de Thermomix spaart u flink wat geld uit. U kunt met verse voedingsgrondstoffen vele gerechten bereiden, waar u in de handel aanzienlijk meer zou moeten voor betalen bvb brood, confituur, smoothies, gebak en pizza zijn in een mum van tijd zelf gemaakt. Vooral met Varoma – gerechten spaart u heel wat energie uit, wat interessant is voor uw huishoudbudget en ook voor het milieu.

EENVOUDIG
Zonder enige moeite kunt u alledaagse maaltijden maar ook verfijnde gerechten maken. De Thermomix-kookboeken bieden u grenzeloze mogelijkheden aan recepten voor elk wat wils en voor elke gelegenheid.

SNEL
Blijft er weinig tijd over om te koken? Met de Thermomix bereidt u een complete maaltijd in slechts 30 minuten. Lastig routinewerk neemt hij graag van u over, zodat u meer tijd hebt voor de mooie en aangename dingen van het leven.

Wenst u het toestel en zijn werking beter leren kennen? Vraag een demo aan via info@casa-grande.be of bel rechtstreeks naar Siska via 0477/36.82.68.
Terug naar het overzicht