Met de nieuwe TSR-310-afstandsbediening van Crestron bedien je alle domotica in je woning voortaan via één touchscreen. Van tv en muziek tot verlichting of verwarming. Doorgewinterde professionals en kritische consumenten zijn nu al grote fans, waaronder ook Casa Grande“Wij horen alleen positieve feedback van onze klanten”.

Luxe is eenvoudig Crestron is al jaren de wereldleider in huisautomatisering en -besturing. Kortom: domotica voor thuis en alles wat daarbij hoort. Het Amerikaanse bedrijf lanceerde recent de revolutionaire TSR-310 touchscreencontroller. Gentse domotica-expert Casa Grande nam voor u de nieuwe Crestron-controller onder de loep.

In tegenstelling tot het model HR-310, heeft de TSR-310-afstandsbediening nu ook een display met kleuren touchscreen. Dit helpt je om nog vlotter te navigeren doorheen alle opties op de controller. Het resultaat is een eenvoudige en intuïtieve gebruikservaring.

Hey Alexa

De stembesturing activeer je via de grote knop in het midden van de controller. Tijdens een test herkent TSR-310 telkens perfect onze stemopdrachten.Zelfs wanneer we naar een film kijken in een ruimte met veel achtergrondgeluid.
De stemprestaties worden door de eerste gebruikers – en ook door ons – makkelijk vergeleken met Google Home of Amazon’s Alexa. Een stevig compliment!

Supersnel, zelfs in het donker

Ander plusplunt: de TSR-310 controller weet meteen wanneer je hem aanraakt:

  • De wifiverbinding wordt onmiddellijk ingeschakeld. Vervelende delays zijn op die manier verleden tijd.
  • De achtergrondverlichting van de knoppen wordt geactiveerd naargelang het omgevingslicht in de ruimte.

 

Handig en compact

Toch moet het beste nog komen: geen enkele afstandsbediening voelt ooit zo comfortabel als de TSR-310. Het toestel voelt zacht aan en ligt soepel in de hand. Dit in tegenstelling tot voorganger TSR-302-B, die volgens ons nét iets te groot was.
Bij deze nieuwe controller zijn zowel het touchscreen bovenaan als de DVR-knop onderaan altijd vlot bereikbaar. De controller is dan wel wat breder dan een standaard afstandsbediening, maar dat heeft geen negatieve impact op de gebruikservaring.
De TSR-310 is ook voorzien van een oplaadstation.

Test Crestron bij Casa Grande Casa Grande gaat samen met jou op zoek naar de perfecte balans tussen design en functionaliteit. Kom eens langs in onze showroom:

Kortrijksesteenweg 180 bus 1
9830 Sint-Martens-Latem
T 09 230 95 43

info@casa-grande.be
www.casa-grande.be